Zaterdag 4E: ‘Waterweg-teams’ halen gemakkelijke zeges binnen

Egelantier Boys legde vv Maasdijk geen strobreed in de weg, waardoor de spelers van hoofdtrainer Dennis van den Steen (foto) zich helemaal konden uitleven met een 4-0 zege als resultaat. MSV’71 herpakte zich tegen VOB na het verlies van vorige week tegen RV&AV Overmaas.

Tekst: Peter Petit

vv Maasdijk rekende zaterdag zonder al te veel moeite af met Egelantier Boys. Na een 1-0 ruststand werd uiteindelijk de 4-0 eindscore in de boeken geschreven. Voor de thuisploeg, scoorde Nikki Krouwer in de 35e minuut uit een pingel. Kevin van den Berg schoot zijn ploeg pal nu rust naar 2-0. Daarna was het lang wachten voor de thuissupporters, die pas weer in de 83e minuut konden juichen na een rake trap van Nick van Vliet. Het was uiteindelijk René van der Lee, die namens Maasdijk de Rotterdamse doelman voor de vierde maal passeerde.

Geen problemen

Ook geen problemen voor MSV’71. Na de forse 7-1 nederlaag vorige week tegen RV&AV Overmaas volgde nu een makkelijke 2-0 overwinning tegen degradatiekandidaat VOB. Doelpuntenmakers in het team van hoofdtrainer Paul van Loenen waren Jack van der Vlugt en Jeremy van Loenen.