Lex Immers verlaat Scheveningen door vertrek met gezin naar Spanje

Lex Immers (foto) heeft met zijn vrouw en kinderen het besluit genomen om Nederland de rug toe te keren, meldt het AD. Hij gaat emigreren naar het Spaanse Malaga. Tweede Divisionist Scheveningen rekent erop, dat Immers nog wel het seizoen afmaakt op Houtrust.

Immers overwoog al langer om Nederland de rug toe te keren. Het besluit is nu definitief. De oud-speler van ADO Den Haag vertrekt met zijn vrouw en drie kinderen (zoon van 17 en dochters van 14 en 7) naar de Spaanse zon.

Begrip

Het gezin Immers heeft hun huis reeds verkocht, maar de definitieve datum van vertrek is nog niet bekend. Trainer John Blok van Scheveningen – die al eerder op de hoogte was – betreurt zijn vertrek, maar heeft er alle begrip voor. Blok hoopt, dat zijn ploeg – met Lex Immers – erin zal slagen om weer een ticket te bemachtigen voor de Tweede Divisie volgend seizoen. Scheveningen heeft drie punten voorsprong op concurrent Excelsior Maassluis.

Buitenland

Als voetballer verbleef Immers eerder al in het buitenland. Naast ADO Den Haag en Feyenoord, speelde hij in Wales (Cardiff City) en België (Club Brugge). Ook stond hij in Nederland nog onder contract bij NAC Breda.

 

Lees verder