O23 4G: SVC’08 zorgt voor positieve uitschieter, nederlagen RKAVV 2 en Forum Sport 3

In 4G greep SVC’08 de winst in het duel met ASC. Bij RKAVV 2 stonden de gezichten minder vrolijk. Van Meerburg werd met 2-4 verloren. Ook het derde team van Forum Sport stond met lege handen na het duel met koploper Rijnsburgse Boys.

SVC’08 O23 – ASC O23

SVC’08 begon furieus aan het duel tegen ASC en trainer Marco Vredenbregt (foto) zag zijn team weglopen naar een 4-0 voorsprong bij rust. Francesco Ghidini opende de score voor de thuisploeg. Bilal Haddadi schoot daarna de bal over de keeper heen en tekende voor de 2-0. Francesco Ghidini en Jari Wesseling verdubbelden de stand daarna. Vlak voor rust kreeg ASC een rode kaart en moest met tien man verder. In de tweede helft had SVC’08 veel balbezit, maar het lukte niet meer om te scoren.

Rijnsburgse Boys O23 – Forum Sport O23/3

In de eerste helft kwam Rijnsburgse Boys na een kwartier spelen op 1-0 door een mooie uitgespeelde aanval. Vlak voor rust breidde de thuisploeg de voorsprong uit naar 3-0. In de tweede helft werd het duel definitief beslist in de 60e minuut: 4-0. Vlak voor het eindsignaal kon Teun Bauer nog de 4-1 scoren op aangeven van Sander Verkooijen.

RKAVV O23/2 – Meerburg O23

De Leidschendamse formatie van Bert Hofman nam na een kwartier spelen de leiding door een treffer van Abdullah Faqaa. Vier minuten later viel de gelijkmaker van de Zoeterwouders. In de tweede helft werd er nog volop gescoord en eindigde het duel in 2-4.