Welk ambitieus Onder-19 en/of 23 team wordt het nieuwe vlaggenschip van vv KSDMarine?

Omdat vlak voor de seizoenstart van het huidige seizoen, door omstandigheden vv KSDMarine gedwongen werd haar 1e elftal terug te trekken, zijn we voor het seizoen 24/25 van plan om een nieuwe start te maken met een nieuw 1e elftal. We zijn hiervoor uiteraard op zoek naar een lange termijn invulling, en daarvoor bij voorkeur op zoek naar een ambitieus Onder 19 en/of Onder 23 elftal, dat de stap zou willen zetten om een volwaardig 1e elftal te worden. Misschien zijn jullie al een aantal jaar “2e keus” of krijgen jullie niet altijd de aandacht en ontwikkelmogelijkheden die jullie zoeken binnen een grote club…?? Dan is dit wellicht een hele mooie kans om die ambitie waar te maken, we gaan graag het gesprek aan.

Ook al is onze vereniging bescheiden in omvang, we vinden dat we, misschien wel juist daardoor, ook een hoop te bieden hebben zoals:

  • Een schitterende accommodatie tegen de Scheveningse duinen (Waalsdorpse Vlakte).
  • Een centrale positie in de vereniging met de faciliteiten en aandacht die hoort bij een eerste elftal.
  • De mogelijkheid om, indien die er zijn, de overstap te maken met de huidige trainer en/of begeleiders.
  • Invloed op wanneer er getraind wordt en de aanvangstijd van de thuiswedstrijden op zaterdag.
  • Tijdens de wedstrijden gegarandeerd gezellig en enthousiast publiek langs de lijn, zoals dat hoort bij een eerste elftal.
  • De mogelijkheid om in alle rust de ontwikkeling te maken als 1e elftal van uit de 5e klasse KNVB, wie weet waar dat eindigt?

Indien je interesse hebt, of gewoon eens een orienterend gesprek wil voeren, dan kun je contact opnemen met:
Serge Moesman (Bestuurslid Technische Zaken) via of Leo Hauser (Voorzitter) via bestuur@ksdmarine.nl

Lees verder