Abdulla Rahimi volgend seizoen nieuwe jeugdcoördinator onderbouw RVC Celeritas

RVC Celeritas heeft komend seizoen een nieuwe coördinator onderbouw in de persoon van Abdulla Rahimi. Hij volgt daarmee Prashand Doorga op. Rahimi tekende een contract voor één seizoen, met een optie tot een langer verblijf.

Tekst: Peter Petit

Rahimi is geen onbekende voor RVC Celeritas. Hij kwam in 2019 naar de club om zijn zoon Arman aan te melden als jeugdlid, waarna hij het besluit nam ook zelf te gaan voetballen en zijn trainersdiploma te gaan behalen. Intussen is Rahimi bij RVC Celeritas meer dan alleen maar voetbaltrainer en voetbalvader. Hij is onderdeel van de RVC Celeritas-piramide en beheert de taken in Sportlink met als verantwoordelijke doel de (jeugd)ledenadministratie.

Eén-tweetje

Inmiddels is Rahimi ook in het bezit van een KNVB-trainersdiploma. Omdat de nieuwbakken jeugdcoördinator bij de onderbouw al veel bezig is met de JO7 en JO8 en dus weet wie er zich inschrijft, was het voor het bestuur van RVC Celeritas alsmede voor de eveneens onlangs aangestelde hoofd coördinator een één-tweetje om Rahimi aan te stellen in deze functie. De vorige coördinator onderbouw, Doorga, blijft aan de club verbonden en gaat naar alle waarschijnlijkheid komend seizoen de JO11-, JO11-2 en JO-13 trainen.

Bij de foto: RVC Celeritas-voorzitter Cees Kouwenhoven (li) met Abdulla Rahimi.

 

Lees verder