Warming-up 3D: HVC’10 kan op eigen veld achtervolger afschudden

Titelkandidaat HVC’10 gaat de strijd aan met Victoria’04. Voor Lyra staat een lastig uitduel bij CWO op het programma. MVV’27 lijkt het makkelijker te krijgen met Rozenburg als tegenstander. Naaldwijk krijgt bezoek van Excelsior’20.

Tekst: Roland van der Linden

In de strijd om de titel kan HVC’10 een goede slag slaan. De ploeg uit Hoek van Holland heeft negen punten voorsprong op Rhoon en Victoria’04. Met een zege kan HVC’10 de titelkansen van Victoria’04 tot een minimum reduceren.

Lyra en MVV’27 hebben nog een kans om de nacompetitie te bereiken, maar mogen dan geen misstappen meer begaan. Lyra treft in middenmoter CWO een zware opponent. Het duel wordt gespeeld in Vlaardingen. MVV’27 zou de punten in eigen huis moeten kunnen houden. Rozenburg dat de laatste plaats inneemt komt langs op Sportpark De Commandeur.

Om de nacompetitie tegen degradatie te ontlopen moet Naaldwijk in de laatste vijf competitieduels flink aan de bak. De ploeg van trainer Harry Akkemans (foto) begint met een thuisduel tegen Excelsior’20. De nummer vier van de ranglijst is een sterke tegenstander, die de laatste weken de punten maar moeilijk kan pakken.

 

Lees verder