Warming-up 3e klasse A/B: Zware test Graaf Willem II VAC, spanning onderin

Wilhelmus en Graaf Willem II VAC zijn verwikkeld in een harde strijd om de titel. Graaf Willem II VAC krijgt een zware kluif aan DSVP. De Wespen binden de strijd aan met Concordia. Nog veel teams moeten angstvallig naar onderen kijken. Er staan weer veel mooie degradatieduels op het programma.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse A

BSC’68 krijgt bezoek van rode lantaarndrager Zevenhoven. De gasten boekten deze competitie pas drie overwinningen. Met een zege blijft BSC’68 druk zetten op topploegen Koudekerk en RKDES.

3e klasse B

Alleen koploper Graaf Willem II VAC en Wilhelmus zijn definitief veilig in 3B en deze twee teams lijken ook nog de enige kandidaten voor de titel. Graaf Willem II VAC moet in DSVP een lastige klip omzeilen. De club uit Pijnacker neemt de derde plaats in en wil de nacompetitie in. Het Wilhelmus van trainer Piet Gelauf jr. (foto) moet het opnemen tegen laagvlieger Concordia.

Hekkensluiter Full Speed zal snel punten moeten pakken om niet de eerste degradant te worden. Op sportpark Kerkpolder komt Duindorp sv langs. De bezoekers zijn nog volop in de race voor een nacompetitieplek. Ook DWO staat nog op een rechtstreekse degradatieplaats. De Zoetermeerders kunnen in het duel met Laakkwartier belangrijke punten pakken.

Op Ockenburgh neemt PGS/VOGEL het op tegen Ariston’80. Beide ploegen staan nu nog op een veilige plaats, maar zullen vol voor de winst gaan om niet in de problemen te komen. Schipluiden neemt het op tegen KMD en laagvliegers Blauw-Zwart en HMSH ontmoeten elkaar op sportpark De Schulpwei in Wassenaar.

 

 

Lees verder