3e klasse A/B: BSC’68 kansrijk voor kampioenschap, winst voor HMSH

In 3A boekte BSC’68 een ruime zege op hekkensluiter Zevenhoven. Door de nederlaag van Koudekerk is BSC’68 nog maar een punt verwijderd van de koppositie. In 3B was Graaf Willem II VAC een maatje te groot voor DSVP en pakte HMSH belangrijke punten tegen Blauw-Zwart. PGS/VOGEL vloerde Ariston’80.

3e klasse A

BSC’68 – Zevenhoven

BSC’68 begon sterk aan de wedstrijd tegen Zevenhoven. Na twee minuten lanceerde Guido de Peinder een schot. De keeper kon de bal niet onder controle krijgen en de stand werd 1-0. Romé Thies schoot kort daarna de bal in de kruising: 2-0. Zevenhoven kwam nog even terug in het duel en tekende na een hoekschop voor de 2-1, maar nog voor de rust viel ook de 3-1 dankzij Joep van Straalen. In de tweede helft maakte BSC’68 het karwei vakkundig af. Een kopbal van Van Straalen werd nog gered door de doelman van Zevenhoven, maar Lijon Korving was er als de kippen bij om de 4-1 te maken.  Uit een strafschop bepaalde Guido de Peinder de eindstand op 5-1.

3e klasse B

Graaf Willem II VAC – DSVP

Op de Roggewoning deed de ploeg van trainer Jan de Jong (foto) uitstekende zaken in het topduel met DSVP. Al voorde rust had Graaf Willem II VAC een 2-0 voorsprong te pakken door twee treffers van Leo Dijkhuizen. In de tweede helft voerden Brian de Jong, Rico de Boer en Jacky Adam de score op naar 5-0. Door de winst blijft Graaf Willem II VAC de ranglijst aanvoeren.

PGS/VOGEL – Ariston’80

Na een reeks zonder overwinningen kon PGS/VOGEL eindelijk weer eens drie punten bijschrijven. De thuisploeg boekte de overwinning op inzet en mentaliteit. Na een 0-0 stand bij rust scoorde Mario van Duinen de enige treffer van de wedstrijd

Blauw Zwart – HMSH

HMSH nam afgelopen zaterdag afscheid van trainer Faizel Soekhai na het verloren duel tegen Laakkwartier. Onder leiding van Frans Kos kon tegen Blauw-Zwart wel een overwinning geboekt worden. Hamza Chiki en Romario Calvin schoten HMSH naar een 0-2 voorsprong. Ali Abbach bracht Blauw-Zwart nog wel terug in het duel voor de rust: 1-2. In de tweede helft kwam in de stand geen verandering meer.