Twee regioclubs strijden om plaats in finale KNVB-districtsbeker

De strijd om de KNVB-districtsbeker West II is aanbeland in de halve finale. Nog twee clubs uit de regio Haaglanden maken kans om zich te plaatsen voor de eindstrijd.

Tekst: Ton Beije

Vanavond gaat Forum Sport op bezoek bij Poortugaal, de Vierde Divisionist. Forum Sport, de ploeg van trainer Bas Steffens (foto) strijdt in de eerste klasse C voor de titel. De Voorburgers staan na de winst van afgelopen zaterdag op FC Skillz (1-0) fier bovenaan met zeven punten voorsprong op Valken’68.

Meten

In deze halve finale van de beker een mooie gelegenheid voor Forum Sport om zich al te kunnen meten met een club uit de Vierde Divisie. Het beginsignaal klinkt om 20.00 uur. Later vanavond een verslag op deze website van de bekerwedstrijd.

RKAVV

De andere kanshebber uit de regio Haaglanden voor een plaats in de finale is RKAVV. Het team van trainer Peter Klomp moet in de competitie in de Vierde Divisie nog punten sprokkelen om zeker te zijn van een ticket op dat niveau volgend seizoen. In de beker gaat het dus prima. Donderdag is op de Kastelenring Capelle (Vierde Divisie) de tegenstander. Dat duel begint dan om 20.15 uur.

Affiche

Wie zal het zeggen? Een finale Forum Sport-RKAVV zou een mooie affiche zijn, maar dan moet er wel vanavond (Forum Sport) en donderdag (RKAVV) gewonnen worden!

Lees verder