ADO Den Haag introduceert uitshirt seizoen 2024-2025

Na de positieve ontvangst van het thuisshirt presenteert ADO Den haag nu ook het uitshirt voor het seizoen 2024-2025. Een stijlvol shirt, in een elegante combinatie van donkergroen met gouden lijnen.

Een tenue dat de perfecte balans biedt tussen sportief en casual. Of je nu een trouwe supporter bent die de club aanmoedigt in het stadion, gezellig een drankje drinkt in de stad of geniet van de sfeer in de haven van Scheveningen, je bepaalt zelf hoe je het shirt draagt! Het nieuwe uitshirt is vanaf nu te bestellen in de webshop.

Het nieuwe uitshirt heeft een frisse, eigentijdse uitstraling. Het donkergroene basisontwerp wordt geaccentueerd door elegante, gouden verticale strepen, die zowel dynamiek als klasse uitstralen.

Tegelijkertijd is het shirt meer dan alleen een wedstrijdshirt. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en een comfortabele pasvorm, is het ook perfect geschikt voor dagelijks gebruik. Het tijdloze ontwerp maakt het makkelijk te combineren met verschillende outfits, van een casual jeans tot een sportieve broek.

Het nieuwe uitshirt 2024-2025, zowel de mannen- als vrouwenmaten, is vanaf vandaag in de officiële ADO Den Haag webshop te bestellen. Vanaf vrijdag 5 juli is het shirt op vertoon van de orderbevestiging in de Fanstore op te halen. Kies je voor bezorging, dan wordt het shirt vanaf 5 juli op het opgegeven adres afgeleverd. Het shirt eerst passen of in het echt zien? Dat is ook mogelijk vanaf vrijdag 5 juli, wanneer het shirt fysiek in de Fanstore in het stadion zal hangen.

(Foto’s: ADO Den Haag/Angelo Blankespoor)

Lees verder