Diverse spelers moeten zaterdag toekijken na rode kaart

Cees van der Pol maakte in zijn artikel al melding van veel gele en rode kaarten in de tweede klassen. Maar ook op andere niveaus vielen al de nodige rode kaarten. Diverse spelers zullen dan ook komend weekend langs de lijn, achter de afrastering, moeten plaatsnemen.

Max van der Kraan van sv Honselersdijk is voor trainer André Lourens niet beschikbaar voor het duel uit tegen sv Nootdorp. Hij kreeg een uitsluiting van één wedstrijd.

Meerdere spelers staan de komende twee duels buitenspel. Westlandia-trainer Cesco Agterberg moet het de komende twee wedstrijden doen zonder Rajiv Wentholt (foto). Hij doet dus niet mee zaterdag tegen Be Quick1887 en een week later mist hij de streekderby tegen HBS, een wedstrijd die overigens op zaterdag wordt gespeeld.

Koen Soonius van SVC’08 moet ook de komende twee duels aan zich voorbij laten gaan en dat geldt ook voor Ali Ahidar van vv Schipluiden. sc Monster-trainer Marco Meijer mist de volgende twee ontmoetingen (onder meer zaterdag tegen MVV’27) Bas de Brabander en tenslotte moet Kai van Leest van SEP ook twee wedstrijden toekijken.

(Foto: Orange Pictures)   

 

Lees verder