Warming-up zaterdag 2E | HMSH hoopt om ommekeer tegen Concordia uit

Speelronde vier van de zaterdag tweede klasse E leverde twee weken terug weer mooie wedstrijden op. Zo won Westlandia overtuigend van HMSH. Vitesse Delft kon de wedstrijd bij CWO niet uitspelen. Niet voor het eerst deze competitie werd een wedstrijd gestaakt. Voor speelronde 5 staan er weer mooie wedstrijden op het programma.

Tekst: Marlon Taal

Vitesse Delft kon met een 1-3 voorsprong de wedstrijd niet uitspelen. Tegenstander CWO claimde de 2-2 vlak nadat de Delftenaren op 1-3 voorsprong kwamen. De thuisspelende ploeg was het niet eens met de arbiter en stapte het veld af. De ploeg uit Delft kan in ieder geval met een goed gevoel naar het komend weekend toeleven, als het op Tanthof-Zuid VFC ontvangt.

Full Speed won met het kleinste verschil van Wilhelmus (2-1). Komende speelronde mag het team uit Delft van trainer Frank Verhaar afreizen naar het Westland, want het gaat op bezoek bij Westlandia op De Hoge Bomen.

Herpakken

Wilhelmus wil zich herpakken na de verloren wedstrijd. RKDEO betekent echter geen gemakkelijke opgave. De Nootdorpers wonnen in hun laatste duel overtuigend met 4-0 van Concordia. Op de Brasserskade is datzelfde Concordia nu gastheer van HMSH. De ploeg uit Den Haag – die het moet doen zonder trainer Winston Faerber (foto) op de bank – kon de laatste twee wedstrijden geen overtuigende resultaten neerzetten. Eerst ging het thuis met 0-4 onderuit tegen Berkel. En in de laatste wedstrijd ging het niet veel beter met een 8-1 nederlaag in een uitwedstrijd tegen Westlandia.

Zelfvertrouwen

FC Skillz won in haar laatste duel met 2-0 van CION en is op de ranglijst terug te vinden op een keurige vierde plek. Met veel zelfvertrouwen zal de formatie van Oussama Bekkaoui het gaan opnemen tegen HVC’10. De Hoekse Voetbalclub kwam niet verder dan 1-1 tegen SVC’08. De mannen uit Wassenaar van trainer Jeffrey Frijters mogen het in een thuiswedstrijd opnemen tegen het Vlaardingse CWO.

 

 

 

Lees verder