Trainer Darije Kalezic heeft vrijdag complete selectie beschikbaar

Voor de wedstrijd tegen Jong PSV komende vrijdag, heeft ADO Den Haag-trainer Darije Kalezic (foto) zijn volledige selectie beschikbaar, behalve de langer afwezige Timothy Derijck en Daniël Granli zijn uiteraard niet van de partij.

Tekst: Ton Beije

Met welke formatie de trainer het veld in gaat wilde hij woensdagmiddag bij de persontmoeting nog niet prijsgeven. ,,Natuurlijk willen wij wel winnen van Jong PSV”, laat hij weten om er meteen aan toe te voegen, dat dat ook niet zo eenvoudig zal zijn.

De ploeg hoopt Henk Veerman aan de titel van topscorer van de Keuken Kampioen Divisie te helpen. De trainer zal in zijn wisselbeleid ook rekening houden met de wedstrijd in de play-offs die voor dinsdag, vier dagen later, al op het programma staat.

Uitreiking prijzen

Na de wedstrijd in het Bongoal Stadion worden na afloop ook de Karel Jansen Trofeeën uitgereikt aan de beste speler, het grootste talent en de topscorer van zowel het eerste mannen- als het eerste vrouwenelftal.

Nieuwe shirts

ADO Den Haag speelt vrijdag in het nieuwe thuisshirt voor het komende seizoen. Pas bij de opkomst zullen de shirts voor het eerst te bewonderen zijn, tot die tijd wordt dit geheim gehouden.

Zoals ieder jaar wordt ook nu bij de laatste (reguliere) thuiswedstrijd stilgestaan bij allen die de club ontvallen zijn in het afgelopen seizoen. Voor aanvang van de wedstrijd zal er een minuut geapplaudisseerd worden, terwijl de foto’s op de videowalls worden afgespeeld.

Lees verder