Wippolder op trainingskamp in Marbella (4)

Na het verdienstelijke gelijke spel op zaterdag tegen Vierde Divisionist Poortugaal en de overwinning van het tweede team van Wippolder op Zuidland beleefde het 50-koppige gezelschap een mooie avond in Marbella.

Op zondag vroeg, de vierde dag, was er de mogelijkheid voor een bezoekje aan de SPA in Hotel Senator Marbella en maakten de spelers hier gretig gebruik van. Na een stevige lunch vertrokken de Delftenaren richting club de Tenis Estepona.

Padeltoernooi

Niet alle vijftig deelnemers waren in staat om mee te doen met het padeltoernooi, maar wel had iedereen zijn best gedaan om acte de présence te geven in een originele outfit. Hiep en De Lee verschenen in een Schotse rok, Mario en Luigi waren van de partij en Bruce Kalloe maakte menig Spanjaard gek met zijn balletjurkje. Voor wat betreft de prestatie werd Marco van Trier van de troon gestoten door de trainers Moen en Herbert en was even uit het veld geslagen. Goede spelers als Van Heyst, Venema, Makkus en Uythof deden hun best, maar konden ook geen potten breken.

De mannen herpakten zich goed en maakten zich klaar voor een Japans diner inclusief trucjes van de kok waarna nog een keer het hele scala aan bar-dancings afgelopen werd en er weer veel kon worden gelachen.

Dag 5

Op maandag ochtend bijpraten bij het ontbijt en hierna klaarmaken voor de citytrip naar Malaga. Een mooie stad met een gezellig oud centrum, mooie gebouwen en lekkere tapas restaurantjes. Onder een heerlijk zonnetje werd er gewandeld en lol gemaakt en rond het middaguur stond er een rondleiding in het voetbal stadion van Malaga op het programma.

Vertrek

Eind van de middag nog een laatste hapje en drankje waarna de groep zich opmaakte voor het laatste stukje richting Malaga Airport. Laat in de avond zal de selectie van Wippolder weer aankomen in Delft. Dinsdag en donderdag zal de training weer vervolgd worden om zaterdag klaar te zijn voor het vervolg van de competitiestart tegen DSO.

Dit trainingskamp is mede mogelijk gemaakt door:

Lees verder