O23 4e divisie: Eerste overwinning SVC’08, OLIVEO langs XerxesDZB 2

SVC’08 versloeg Meerburg in 4G en kon haar eerste zege van het seizoen vieren. Forum Sport 3 liet Sporting Leiden kansloos. Wisselende resultaten in 4H voor de clubs uit Pijnacker. DSVP leed een nederlaag, terwijl OLIVEO drie punten overhield aan het duel met XerxesDZB 2. HMSH verloor van HBSS.

4e divisie G

Forum Spot kwam op een 1-0 achterstand tegen het puntloze Sporting Leiden, dat een terugspeelbal onderschepte van de verdedigende middenvelder. Twee eigen doelpunten van de bezoekers gaven de Voorburgers een 1-2 voorsprong. De 1-3 werd kwam tot stand door een prachtig afstandsschot van Youri van Heijst en de wedstrijd werd in de eerste helft al beslist door de 1-4 van Diederik van der Bend. Na de rust werd er niet meer gescoord.

SVC’08 kon eindelijk de eerste overwinning begroeten. In een redelijk gelijk opgaande eerste helft met Meerburg was SVC’08 het meest dreigend. Yannick Willems werd diep gestuurd door Luca Guariglia en zorgde in de 22e minuut voor de 1-0. Acht minuten later was het 2-0. Na een prachtige actie van Thijs van den Berg kopte Willems de bal feilloos in de hoek. Na een tegentreffer van Meerburg schoot Thijs van den Berg de 3-1 binnen. In de tweede helft speelde SVC’08, de ploeg van trainer Marco Vredenbregt (foto), goed en had de wedstrijd onder controle. Na tien minuten bepaalde Thomas van Amson de eindstand op 4-1.

O23 4e divisie H

OLIVEO speelde een matige eerste helft tegen XerxesDZB 2 en leed veel balverlies. Na twintig minuten spelen leverde een goede aanval over rechts een voorzet op die werd ingekopt door Mees Onderwater 0-1. Na rust was OLIVEO de betere ploeg, maar verzuimde afstand te nemen. De Rotterdammers bleven in de wedstrijd en zagen een bal op de lat belanden. Tien minuten voor tijd besliste Kai Soeterbroek met een vlammend schot het duel: 0-2.

DSVP moest nog 69 minuten spelen tegen Soccer Boys en nam een 1-0 voorsprong dankzij een doelpunt van Alec van der Lee. Binnen een minuut had de club uit Bleiswijk de stand alweer gelijkgetrokken. Vlak voor de thee bracht Luc Wilms de thuisploeg opnieuw op voorsprong: 2-1. Na de hervatting werd DSVP in de verdediging gedrukt. In de laatste twintig minuten kon Soccer Boys de achterstand ombuigen in een 2-3 overwinning.

O23 4e divisie I

HMSH moest het onderspit delven in het thuisduel tegen HBSS. De Schiedammers bleven met 2-4 aan de goede kant van de score. Voor de Haagse ploeg van trainer Thanasi Ntinoudis scoorden Rafael Camargo en Amir Jolloh de doelpunten. Door de nederlaag werd HMSH nog vaster op de laatste plaats gedrukt.