Zaterdag 5B: DVC bindt HDV met gemak aan de zegekar

In een doelpuntrijk duel was DVC duidelijk de betere ploeg getuige de 8-2 uitslag. De score had nog hoger kunnen uitvallen, want aan beide kanten werden nog flink wat kansen gemist. Door de overwinning klom de ploeg van trainer Marco Immers naar de zesde plaats.

Een strijdend DVC nam voor rust al een beslissende voorsprong in het duel met HDV. Na zes minuten spelen tekende Bas de Graaff al voor de 1-0. Halverwege de tweede helft volgden treffers van Pawel Liszkiewics en Luuk Stoof. Na een tegentreffer van Raily Petronia zorgde Martijn Verheij voor een 4-1 voorsprong bij rust.

Strijden

In de tweede helft kwam HDV, de ploeg van trainer Tahir Mohamed (foto) nog terug tot 4-2 door een doelpunt van Redouan Akachar. DVC bleef als een team strijden voor een goede score en dit had resultaat. Melvin Legierse (strafschop), Wouter van Vliet, Maykel Tanis en Mike van Es voerden de score op naar een ruime 8-2 overwinning. Beide teams kregen gedurende de wedstrijd genoeg kansen om te scoren. HDV miste zeker drie goede kansen, maar DVC was wel duidelijk de bovenliggende partij.