Warming-up zaterdag 5B/5C: Quick verdedigt derde plaats tegen ASW

GSC ESDO, dat een tweede plaats bezet, is gastheer voor Gouderak. De zaterdagafdeling van Quick zit de Haagse concurrent op de hielen en mag op eigen veld aantreden tegen het sterke ASW. In de onderste regionen speelt SVO Buytenpark tegen Toofan.

Tekst: Roland van der Linden

Koploper ONA speelt thuis tegen Moordrecht, de nummer vier van de ranglijst. GSC ESDO mag hopen op puntenverlies van de ploeg uit Gouda, maar moet zelf op eigen veld wel winnen van Gouderak. De ploeg van trainer Ali Boussaboun heeft twee punten achterstand op ONA.  Quick volgt GSC ESDO ook weer op twee punten. Op Nieuw Hanenburg is ASW de tegenstander. De ploeg uit Waddinxveen bezet de vijfde positie dus zal zich niet zomaar gewonnen geven.

Winst

DVC versloeg afgelopen weekend HDV met maar liefst 8-2 en zet opnieuw in op winst in het duel met hekkensluiter De Ster. Middenmoters WIK en REMO ontmoeten elkaar in het Zuiderpark. In het rechterrijtje hopen meer teams op een zege. SVO Buytenpark is gastheer voor Toofan. De Zoetermeerse formatie van trainer Francis Janse (foto) bezet de voorlaatste plaats. Wanica Star neemt het op tegen HDV.

Lees verder