Warming-up zondag 1B: TAC’90 weer in actie tegen topploeg

Na de nederlaag tegen het sterke Kruisland wacht TAC’90 opnieuw een loodzware tegenstander. De formatie van trainer Arie van der Padt (foto) mag in Brabant aantreden tegen Best Vooruit.

Tekst: Roland van der Linden

TAC’90 begon vorige week niet goed tegen een scherp Kruisland. De Haagse ploeg stond er niet direct en keek daardoor tegen een 0-2 achterstand aan. TAC’90 domineerde de tweede helft, maar kon een nederlaag niet voorkomen. Van der Padt: ,,Een beetje een herhaling van het begin van het seizoen.”

Blessures

TAC’90 heeft, net als vorige week, wel wat blessures en is nog in afwachting van een eventuele schorsing. Maar voor zondag staat er gewoon weer een prima selectie volgens de Haagse trainer.

Het thuisduel tegen Best Vooruit werd verloren, maar TAC’90 draait nog volledig mee in de bovenste regionen ondanks het verlies van vorige week. Van der Padt geeft aan: ,,Zaak is wel om niet verder achterop te raken. De laatste weken zijn de resultaten steeds net in het voordeel van Best Vooruit. Wij moeten zorgen dat dat zondag voor ons zo is. Het zijn in ieder geval twee ploegen die willen voetballen. Wij gaan met vertrouwen naar die wedstrijd toe.”

Lees verder