Zondag 4e divisie A: Westlandia moet genoegen nemen met gelijkspel

Op Sportpark De Hoge Bomen kwam Westlandia niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen VOC. De Naaldwijkers lijken voorlopig even te moeten afhaken in de strijd om de titel. Een plek in de nacompetitie behoort zeker nog tot de mogelijkheden.

Tekst: Roland van der Linden          |      Foto’s: Danny Ploegaert

De eerste kans was voor VOC in de negende minuut. Het schot van Jeroen Straetemans werd gered door doelman Jordie van Leeuwen. Zeven minuten later ging Zion Valies goed door en speelde Sergi Roeleveld aan. Nu liet de Rotterdamse keeper Blokland zich niet passeren. In de laatste tien minuten kregen beide teams nog een kans. Eerst belandde een schot van VOC-speler Wouter van der Loo op de lat. Kort daarna kopte Kai Verbeek naast bij het andere doel.

In de tweede helft zocht Westlandia de aanval. Een bal van Sergi Roeleveld vlak na rust werd door doelman Blokland over getikt. Vijf minuten later was het wel raak. Kai Verbeek schoot de bal in de touwen: 1-0. In de 56e minuut opnieuw een kans voor de thuisploeg, maar Dinand Kuhn zag zijn schot op de paal eindigden.

In de 61e minuut kwam VOC op gelijke hoogte door een treffer van Tim Zeller. Beide teams kregen nog kansen om te scoren in de slotfase, maar de stand bleef 1-1.