Warming-up zaterdag 2E: FC Skillz mag geen averij oplopen bij Wilhelmus

In 2E heeft FC Skillz de beste papieren om de titel binnen te halen, al komen de punten de laatste tijd wat moeizamer binnen voor het team van trainer Oussama Bekkaoui (foto). RKDEO zit door de goede resultaten de laatste weken op het vinkentouw. Het blijft dus nog even spannend.

Tekst: Ton Beije

Na de nipte winst vorig weekend op VFC, moet FC Skillz nu op bezoek bij Wilhelmus, dat nog strijd levert om te ontkomen aan directe degradatie. RKDEO, dat HVC’10 weliswaar wat geflatteerd dik klop gaf (5-2), moet nu in Vlaardingen aantreden bij CWO.

Hoop

Full Speed, dat nog hoop heeft, trekt ook naar Vlaardingen. De Delftse ploeg van trainer Frank Verhaar speelt tegen VFC. Concordia, ook nog niet vrij van zorgen, steekt een visite af bij Westlandia, dat op een vierde plaatst huist.

Volle buit

Vitesse Delft mag op Tanthof-Zuid niet verliezen, anders wordt de ploeg van trainer Ronald Hes op de ranglijst gepasseerd door tegenstander Berkel. HVC’10 rekent op de volle buit. De ploeg van Piet Boon is op de Rondgang gastheer voor het HMSH van Faizel Soekhai. SVC’08 tenslotte, dat straks via de nacompetitie hoopt op een goede afsluiting van het seizoen speelt op het Oostersportpark tegen het CION van trainer Ricky van den Bergh.

Lees verder
Net binnen