DVV Delft haalt Richard Middelkoop binnen als technisch manager

Nadat het bestuur van DVV Delft het contract met trainer Martin Schouten heeft weten te verlengen, is het er ook in geslaagd om voor volgend seizoen Richard Middelkoop (foto) weer terug naar zijn “oude liefde” te halen, als technisch manager.

Richard Middelkoop, die in 1995 zijn trainerscarrière begon bij DVV Delft en nu voorlopig na bijna dertig jaar trainer te zijn geweest bij DVV Delft, sv Nootdorp, SHO, Papendrecht, Sportlust’46, Smitshoek en aan zijn laatste seizoen bij ‘s-Gravenzande bezig is, wil DVV Delft samen met Martin Schouten weer proberen terug te brengen naar in ieder geval de derde klasse.

Aanvulling

Achter de schermen is hij samen met bestuurslid Theo Jansen druk in de weer om de DVV Delft-selectie aan te vullen met jongens vanuit de eigen JO19.

Vast staat al wel dat er vanuit de eigen jeugd vier spelers definitief overkomen, (Luuk Baan, Jozef Dirx, Brian Goudswaard en Fayadh aL Fayadh), aangevuld met nu tien spelers vanuit de huidige selectie. Er zijn uiteraard nog gesprekken gaande met spelers van buitenaf, die te kennen hebben gegeven aan dit DVV Delft-project te willen meewerken en de club weer terug op de kaart te krijgen.

Lees verder