GDA weet selectie voor komend seizoen verder te versterken

GDA weet sinds vorige week dat het zich mag gaan opmaken voor de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse. De club is daarmee op de goede weg. In de tussentijd werken technische staf en TC hard om de selectie voor volgend jaar volledig op orde te krijgen.

GDA kan weer drie spelers toevoegen aan haar selectie voor komend seizoen.

Tony van der Linden

Tony van der Linden is een 22-jarige verdediger/middenvelder die overkomt van RVC Celeritas. Hij doorliep zijn jeugd bij DUNO en Haaglandia om vervolgens als senior de overstap te maken naar RVC Celeritas. Daar debuteerde hij al op jonge leeftijd in het eerste elftal. Na een aantal seizoenen besluit hij nu de overstap te maken naar GDA

Tony van der Linden

Bernard Gaburno

Bernard Gaburno (21 jaar) keert na een drie seizoenen van sv Die Haghe terug bij GDA. Als oud-speler van de club bewaart hij nog altijd warme herinneringen aan GDA en acht hij de tijd rijp om voor zijn plek te gaan vechten bij de selectie. Hij is een technisch vaardige verdediger, actief bij Die Haghe 2. Hij kan met name op de backposities goed uit de voeten.

Herman van Maren

Keeper Herman van Maren (kopfoto) (31), keert terug bij GDA. Van Maren doorliep de jeugd van JAC en SVC’08. Hierna was hij actief bij GDA, ODB en momenteel KSD Marine. Voor hem is het tijd om terug te keren naar de club waar hij een mooie tijd heeft gehad. Hij zit nog altijd vol met drive en ambitie en kijkt uit naar de concurrentiestrijd met de huidige keepers van GDA.

Lees verder