Vrouwen: Beloften ADO krijgen zes treffers tegen, RKDEO 2 nipt onderuit

In de beloftencompetitie was Ajax een maatje te groot voor ADO Den Haag. De Amsterdamse vrouwen verzekerden zich van de eerste plaats door de ruime zege. In Rotterdam leed het tweede team van RKDEO een nederlaag tegen Antibarbari 2.

Beloftencompetitie

Beloften Ajax – Beloften ADO Den Haag

Al na vijf minuten kwam de Amsterdamse thuisploeg op voorsprong. Namens Ajax was Lily Yohannes trefzeker. Met iets meer dan een half uur gespeeld viel de 2-0 door een treffer van Sanne Kip. Vlak voor rust tekende Danique Tolhoek voor de 3-0 en binnen tien minuten na de rust had Tolhoek nog twee keer gescoord: 5-0. Daliyah de Klonia had het laatste woord namens Ajax en speelden de beloften van ADO Den Haag naar een 6-0 nederlaag. Door deze zege verzekerde Ajax zich van de eerste plaats in de voorjaarscompetitie.

3e klasse D (zondag)

Antibarbari 2 – RKDEO 2

Het reserveteam van RKDEO kon de punten niet mee naar huis nemen in het uitduel bij Antibarbari 2. De Rotterdamse studenten gingen de rust in met een 1-0 voorsprong. Na de thee konden beide teams het net één keer vinden en eindigde de wedstrijd in 2-1. Ginger van der Voort (foto) scoorde de enige treffer van de Nootdorpse vrouwen.