Warming-up zaterdag 2E: Leuk affiche in Nootdorp met RKDEO-FC Skillz

FC Skillz pakte een week terug al de titel door ruim baas te blijven over Westlandia. Het tweede kampioenschap van de club in successie. RKDEO won deze week het vorige week gestaakte duel tegen Full Speed. Na 0-1 werd het uiteindelijk 0-2, waardoor de ploeg van trainer Wesley Epskamp (foto) in ieder geval de nacompetitie ingaat voor promotie naar de eerste klasse.

Tekst: Ton Beije

Zaterdag staat er dus een leuk duel op het programma in Nootdorp, waar de nummer twee RKDEO de gastheer is van kampioen FC Skillz. SVC’08 heeft al een periodetitel in bezit en gaat dus ook meedoen met het competitietoetje.

Voor de derde plaats komen nu nog vier clubs in aanmerking. Berkel staat op 44 punten, SVC’08 ook 44 en dan volgen met 43 punten Westlandia en Vitesse Delft. SVC’08 gaat een visite afsteken bij Wilhelmus, Berkel is gastheer van CWO – dat nacompetitie speelt – en Vitesse Delft stuit in Naaldwijk op Westlandia.

HMSH, dat volgend seizoen in de derde klasse zal pelen krijgt bezoek van Full Speed, dat ook afdaalt. Het eveneens gedegradeerde Concordia is aan de Brasserskade de ploeg die HVC’10 ontvangt. De equipe uit Hoek van Holland van trainer Piet Boon is ook aangewezen op de nacompetitie om weer een ticket voor volgend seizoen in de tweede klasse af te dwingen.

Lees verder