ADO Den Haag verwelkomt talentvolle Joel Ideho

ADO Den Haag is verheugd om Joel Ideho als nieuwe aanwinst te mogen presenteren. De 20-jarige Ideho komt over van Arsenal, waar hij transfervrij mocht vertrekken. De aanvaller tekende zodoende op woensdagmiddag een contract voor twee seizoenen in het Bingoal Stadion.

Joel Ideho, is een getalenteerde jonge voetballer, die bij voorkeur op de linksbuitenpositie speelt. De afgelopen drie seizoenen kwam hij uit voor de opleidingsploegen van Arsenal. Voordat hij de stap naar Londen maakte, speelde hij in de jeugdopleidingen van Ajax en Willem II. Met zijn snelheid, technische vaardigheden en doelgerichtheid is Ideho een zeer welkome versterking voor op de flanken.

Technisch Directeur van ADO Den Haag, Joris Mathijsen, is enthousiast over de nieuwe aanwinst: ,,We zijn blij om Joel hier te mogen verwelkomen. Zijn potentie als buitenspeler past bij onze club en sluit aan bij onze visie voor de toekomst van ADO Den Haag. We geloven dat Joel, met zijn specifieke kwaliteiten, belangrijk kan zijn in het systeem dat wij graag willen spelen.”

Joel Ideho zelf is opgetogen over zijn nieuwe uitdaging bij ADO Den Haag: ,,Ik kijk ernaar uit om de kans die bij ADO Den Haag voor me ligt, met beide handen aan te grijpen. Ik ben vastbesloten om mezelf hier te bewijzen in het eerste elftal.”

 

Lees verder