Clubscheidsrechters kunnen op 25 oktober meetrainen met betaald voetbalofficials

Het is de Week van de scheidsrechter. De week van het jaar waarin scheidsrechters en hun hobby extra in het zonnetje worden gezet.

Voor een aantal amateurscheidsrechters is er plaats om op woensdag 25 oktober een dag in Zeist mee te lopen met de betaald voetbalscheidsrechters. Je traint mee op het veld en doet samen videoanalyse. Oftewel, je draait de hele dag mee met de (assistent-) scheidsrechters die actief zijn in het betaalde voetbal, een unieke kans!

De dag duurt van ongeveer 09.00 uur tot 19.00 uur. Amateurscheidsrechters kunnen zich uiterlijk vrijdag 13 oktober opgeven om kans te maken op deze uitdaging. Opgeven kan via dit e-mailadres: weekvandescheidsrechter@knvb.nl. Motiveer goed waarom je graag wilt deelnemen, dit kan doorslaggevend zijn. Vermeld naam, leeftijd, woonplaats, voetbalvereniging of KNVB-district waarin je actief bent, emailadres en nogmaals je motivatie.

‘Meeloopdag’

De meeloopdag wordt speciaal georganiseerd voor verenigingsscheidsrechters die actief zijn bij hun eigen amateurclub of fluiten voor de KNVB. Er is plek voor tien scheidsrechters. Woensdag 18 oktober wordt bekendgemaakt welke scheidsrechters op 25 oktober in Zeist mee mogen doen. De winnaars ontvangen een e-mail. Op het moment dat jouw opgave bij de KNVB binnenkomt, gaan wij er vanuit dat je op 25 oktober ook daadwerkelijk aanwezig kunt zijn.

(Bron/foto: KNVB Media)

Lees verder