Nieuwsflits Keuken kampioen Divisie

Haaglanden Voetbal brengt regelmatig ook nieuws van de KKD waarin de Haagse trots ADO Den Haag ook uitkomt

Frank van Mosselveld ligt op pole-position om de bij FC Groningen vertrekkende algemeen directeur Wouter Gudde op te volgen. Van Mosselveld bekleedt deze functie nu nog bij Eredivisionist RKC Waalwijk.

Met zijn 33 jaar was Van Mosselveld bij zijn aanstelling in 2017 bij deze club de jongste algemeen directeur in het betaalde voetbal. Of Hagenaar Mo Allach, intussen ook toegevoegd aan de directie van RKC, eventueel met Van Mosselveld meegaat naar Groningen, is momenteel nog onzeker. Van Mosselveld is een geboren Waalwijker, die als professioneel voetballer ruim twee honderd wedstrijden het geel-blauw van RKC droeg.

Willem II

Overigens circuleert de naam van Van Mosselveld ook bij Willem II, dat op zoek is naar een opvolger voor Martin van Geel, die aan het eind van dit seizoen zijn taken als algemeen directeur neerlegt. Maar de voorkeur van Van Mosselveld lijkt toch duidelijk uit te gaan naar het vervullen van deze functie bij De Trots van het Noorden, waar hij naar verluidt reeds twee gesprekken achter de rug heeft.

Lees verder