Maurice Steijn gaat nu wel aangifte doen na bedreigingen

Naar aanleiding van de wedstrijd die ADO Den Haag dinsdagavond speelde bij NAC Breda en de acties van Sem Steijn na het maken van zijn doelpunt hebben weer geleid tot ernstige bedreigingen richting Maurice Steijn en zijn kinderen. De huidige trainer van Sparta laat het er niet bij zitten en gaat – zo meldt ESPN – aangifte doen.

Na zijn treffer – waarmee ADO Den Haag met 0-1 aan de leiding kwam – ging Sem Steijn voor het publiek staan, wees vervolgens naar zijn achternaam op de achterzijde van zijn shirt. Nadien stak hij zijn middelvinger op. Sem Steijn liet na afloop al weten, dat de hele situatie het gezin vorig seizoen heel hoog heeft gezeten, maar dat zijn actie niet verstandig is geweest, maar het meer uit emotie gebeurde.

Trots

Maurice Steijn (foto) zelf echter tegen ESPN: ,,Die actie van gisteren? Dat was toch een superactie. Ik was trots op de actie die hij gedaan heeft.” Het geheel heeft echter weer consequenties gehad. Maurice Steijn weer: ,,Er is vannacht en vanmorgen ook weer van alles bij ons binnengekomen aan dreigementen, die nogmaals gebagatelliseerd werden vanuit een aantal kampen daar, maar waarin we nu wel aangifte gaan doen.” Steijn doelt daarmee op de reactie vanuit NAC vorig seizoen: ,,Het blijkt maar weer dat wanneer je beschimpt wordt in een stad en hij trekt daarin partij. Dat is vorig jaar redelijk gebagatelliseerd door NAC-iconen en vooraanstaande journalisten die een NAC-hart hebben”, aldus Maurice Steijn tegen ESPN.

Karaktermoord

Steijn sr verder: ,,Wat er vandaag ook weer is binnengekomen, ook richting mijn kinderen, dat tart alles. Dus daar gaan we aangifte van doen. Bij dezen wil ik ook alle mensen die mee hebben gedaan aan karaktermoord richting mij bedanken dat ook mijn kinderen nu weer volop bedreigd worden. Ik zie bij jullie iemand in de studio zitten net en die heeft daar ook aan meegedaan, dus nogmaals bedankt en mijn kinderen zijn weer volop bedreigd.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder