Ook Samy Bourard verlaat ADO Den Haag

Tot op heden alleen berichten over vertrekkende spelers. Nu keert Samy Bourard (foto) de club de rug toe, al is het bericht nog niet door ADO Den Haag officieel bevestigd.

Directeur Edwin Reijntjes heeft laten weten, dat het de komende periode druk wordt met het voorstellen van nieuwe spelers voor de selectie van komend seizoen van de nieuwe trainer Dirk Kuyt, die komende zondag met de voorbereidingen gaat beginnen.

Israël

Middenvelder Samy Bourard heeft een aanbod van de Haagse club om zijn contract te verlengen naast zich neergelegd. Hij zou inmiddels al een tweejarige overeenkomst hebben ondertekend bij Hapoel Hadera, een club die uitkomt op het hoogste niveau in Israël.

Voordat Bourard naar ADO Den Haag kwam speelde de Belg bij FC Eindhoven, vertrok vervolgens naar het Hongaarse Fehérvár en keerde vorig seizoen weer terug in Den Haag.

Tot nu toe alleen berichten over vertrekkende spelers als doelman Alesandro Damen, Sem Steijn, Ricardo Kishna, Hervé Matthys en nu dus Samy Bourard. Ook over het aanblijven van Klas en Amofa is nog onduidelijkheid.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder