Ook Tscheu La Ling trekt overnamevoorstel ADO Den Haag in

Niet alleen het Amerikaanse World Soccer Holdings heeft (voorlopig ?) zich teruggetrokken uit de onderhandelingen om de aandelen van ADO Den Haag in handen te krijgen, ook de in Wassenaar wonende Hagenaar Tscheu La Ling (foto), die in de markt was en een voorstel had, heeft dit inmiddels ingetrokken.

De naam van oud-speler La Ling werd al eerder genoemd in verband met ADO Den Haag. Aan Omroep West bevestigde hij één en ander: ,,Ik heb inderdaad een bod neergelegd bij UVS, maar dat bod heb ik afgelopen weekend weer ingetrokken.” La Ling wil er verder niets over kwijt. Of hij in een later stadium wellicht nog in beeld komt, is nu niet bekend.

Voorkeur

ADO Den Haag heeft nu wat meer tijd, nadat het een beroep heeft gedaan op de nieuwe wet WHOA. Het lijkt duidelijk, dat de voorkeur bij de andere aandeelhouders, de Stichting Toekomst ADO (STA) en de vereniging HFC ligt bij een Nederlandse of nog meer Haagse kandidaat. Ook spelersmakelaar Rob Jansen liet al in de media doorschemeren in te willen stappen en contact te hebben gehad met oud-voorzitter John van Ringelenstein. Jansen opperde toen al dat er een belangrijke taak daarbij was weggelegd voor de gemeente Den Haag. En zo circuleren er meer namen in het ‘Haagse circuit’.

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder