Vrouwenteam van SEP stapt over naar zaterdagcompetitie 

Voetbalvereniging SEP heeft besloten om naast de mannenselectie ook met het eerste vrouwenteam de overstap te maken naar het zaterdagvoetbal. Dat team speelt momenteel in de zondag eerste klasse C. Het derde vrouwenteam – dat op recreatief niveau voetbalt en momenteel de koppositie in de vijfde klasse bezet – blijft op de zondag actief. 

Omdat een horizontale overstap in de vrouwencompetitie geen optie is, zal het eerste team starten in de derde klasse. Met het vertrek van hoofdtrainer Hans van Heteren, teammanager Mariska Zuydgeest en het stoppen van een aantal speelsters, ziet de club dit als een uitgelezen kans om te bouwen aan een nieuw team en kader.

Vacature

Voor de vervanging van de huidige trainer zal SEP een vacature plaatsen. Het kader zal worden aangevuld met vrijwilligers uit eigen gelederen. Belangstellenden voor de trainersvacature wordt verzocht hun sollicitatie en CV te mailen naar technischevoetbalzaken@vvsep.nl 

Mannenselectie

Eind februari maakte de vereniging al bekend dat het eerste mannenteam per volgend seizoen de overstap maakt naar de zaterdag. SEP zegt hiermee na 75 jaar het selectievoetbal op de zondag vaarwel.

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Jowo-Photography) 

Lees verder