Team Technisch Kader sv Nootdorp bestaat komend seizoen uit vier personen

Voor het komende seizoen 2021-2022 heeft sv Nootdorp het ‘Technisch Kader’ rond. Het bestaat uit het viertal Yannick Blom, Björn Raven, Richard Urgert en voorzitter Sander Jansen (foto).

Yannick Blom zal verantwoordelijk zijn voor de volledige seniorenselectie en Björn Raven voor de jeugdafdeling. Richard Urgert zal, naast zijn trainerschap van de JO17, tevens Björn Raven ondersteunen binnen de jeugdafdeling. Overkoepelend valt het technisch beleid onder de verantwoordelijkheid van voorzitter Sander Jansen, die het beleid en de cultuur van de club zal bewaken.

Jeugdafdeling

,,Op korte termijn gaan wij (als TK) het nieuwe voetbaltechnisch beleid voor de jeugdopleiding vormgeven. Dit betekent dat het beleid wordt herzien voor zowel de selectie als de niet-selectieteams”, laat voorzitter Jansen weten op de clubsite.

,,Wij gaan in samenspraak met een aantal leden van de Kerngroep Jeugd”, gaat Jansen verder. ,,De reden dat de leden uit de kerngroep (Richard Lodder, Jeroen van der Kooij, Jeroen Struis en Martijn van Wijk) worden betrokken bij de vorming is in mijn ogen een groot pluspunt. Op deze manier zullen  de aanwezige kennis en ervaringen binnen de jeugdafdeling bijdragen aan de totstandkoming van het nieuwe jeugdbeleid. Dit beleid zal gaan aansluiten op de visie die wij als bestuur voor ogen hebben, namelijk om de komende jaren de talentvolle lichtingen en het aanwezige potentieel actief te begeleiden om ervoor te zorgen dat het uiteindelijk gezamenlijke doel wordt bereikt: de doorstroming van eigen jeugd naar de seniorenselectie.”

Zin

Sander Jansen laat nog weten, dat hij met het drietal Blom, Raven en Urgert, er enorm veel zin in heeft om samen met alle trainers, begeleiders en spelers de gezamenlijke doelen te verwezenlijken.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder