Delftse Beloften-competitie: DHL O23 ruim baas over FC Zoetermeer O23

In poule A van de Delftse Beloften-competitie werd dinsdagavond het duel tussen DHL O23 en FC Zoetermeer O23 afgewerkt aan de Brasserskade in Delft. De thuisploeg pakte met 5-2 de winst.

Tekst: Ton Beije

In de eerste helft nam DHL O23, de ploeg van trainer Remy Kooijmans, de leiding door een fraai afstandsschot Sem Brinkers. Vlak voor rust kwam FC Zoetermeer op dat moment verdiend terug tot 1-1. Een mooi pass van Dylan Versluis werd door Björn van Heijst ingetikt.

Na de pauze kwam DHL O23 beter en scherper uit de kleedkamer en liep uit naar 5-1. De Delftse treffers kwamen van Kas op den Brouw, Cas Harte (2x) en Sem Brinkers. Vlak voor tijd deed FC Zoetermeer nog iets terug: 5-2. Een bal van Joost Verkerk werd door Dylan Versluis goed afgerond.

DHL-trainer Remy Kooijmans: ,,Een goede overwinning. Na een van onze kant slordige eerste helft, herstelden wij ons prima na rust met beter en geconcentreerder veldspel. Dat enkele fraaie doelpunten opleverde.”