VCS al volop bezig met doelstelling volgend seizoen

VCS is druk bezig om haar doelstelling voor komend seizoen, promotie naar de derde klasse, kracht bij te zetten. Adil Choukoud zal vanaf komend seizoen zijn wedstrijden aan de Dedemsvaartweg spelen. De ervaren linker(centrale) verdediger komt over van FC Skillz, waar hij dit seizoen al kampioen werd in de derde klasse.

Voor Adil Choukoud is het een terugkeer op het oude nest. Op 16-jarige leeftijd debuteerde hij al bij VCS in het eerste elftal. Nu keert de verdediger via Tonegido, VUC, FC Boshuizen, RKAVV en sv Nootdorp terug bij de club waar hij zijn carrière begon.

Jordi Domingos

Nadat VCS dit seizoen nipt via de nacompetitie uiteindelijk promotie misliep, verwacht de club met de juiste versterkingen dit doel nu wel te verwezenlijken. Eerder gaf Jordi Domingos al aan zich bij de staf aan te sluiten om samen met de huidige hoofdtrainer Dennis Vaz de club naar een hoger niveau te brengen.

Nieuwelingen

Daar voegde VCS afgelopen weken de spelers Samir Aoulad Mhand en Rami de Jong aan toe. ,,Het afgelopen seizoen hadden we al een sterke selectie met veel voetballend vermogen. Dat biedt ons de kans om dit seizoen gerichte versterkingen te halen om zo de laatste puzzelstukjes toe te voegen. Met Adil voegen we veel ervaring aan de groep toe en iemand die weet wat nodig is om te promoveren”, aldus Dennis Vaz, die nu ook Ferdi Celik aan zijn selectie kan toevoegen.

De behendige alleskunner volgt Jordi Domingos van RAS naar VCS. Celik debuteerde bij Domingos al als jong talent bij het eerste elftal van RAS, waar hij een vaste waarde werd. Na een uitstapje naar HMSH keert hij terug bij zijn trainer. ,,Wij zijn zeer verheugd dat Ferdi ons komt versterken. Ferdi is een goeie hardwerkende, talentvolle speler die op veel posities uit de voeten kan. Hij brengt de juiste voetbalspirit mee die nodig is om te winnen”, aldus trainer Domingos.

© Haaglanden Voetbal

 

 

Lees verder