Jean Nederlof (Forum Sport) ontvangt Koninklijke Onderscheiding

Afgelopen zaterdag reikte locoburgemeester Astrid van Eekelen van de Gemeente Leidschendam-Voorburg namens Zijne Majesteit de Koning een Koninklijke Onderscheiding uit aan Jean Nederlof. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De uitreiking vond plaats tijdens de familiedag van de voetbalvereniging Forum Sport.

Jean Nederlof kreeg zijn onderscheiding voor zijn vrijwilligerswerk als (jeugd)trainer, elftalleider van jeugd-en seniorelftallen bij DEVJO, wat na de fusie overging in Forum Sport in Voorburg. Daarnaast was hij bestuurslid technische zaken. Tot op de dag van vandaag is hij actief als voorzitter van de Club van Vijftig, voorzitter van Stichting Forza en bestuurslid van Stichting ’t Loo, allemaal ten bate van Forum Sport. Ook is hij lid van de werkgroep die zich bezighoudt met de nieuwbouwplannen en lid van de technische commissie.

Media

Sinds vijf jaar schrijft Jean Nederlof de wedstrijdverslagen van de selectie van Forum Sport voor de regionale media, onder meer voor Haaglanden Voetbal. Onder zijn (interim-)voorzitterschap bij Forum Sport sinds 2018 is het ledenaantal gestegen, is de veldverlichting vervangen door duurzame LED-verlichting en is de ICT-infrastructuur volledig vernieuwd. Jean Nederlof heeft meer dan vijftig jaar vanuit diverse rollen actief bijgedragen aan het voetbal en verenigingsleven bij Forum Sport.

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Michel Groen)

Lees verder