HDV Toernooi: Doelpuntenfestijn bij duel tussen HDV en Westlandia O21

||||||||||

De doelpunten vielen als rijpe appels van de boom op de tweede speeldag van het JCJ Onderhoudsbedrijf-toernooi van HDV. De thuisploeg trad aan tegen de O21 van Westlandia en kreeg met ruime cijfers klop.

Tekst: Roland van der Linden             |        Foto’s: Alex Pronk

Al na tien minuten spelen opende de O21 van de Naaldwijkers de score. Given Baven profiteerde van een te zachte terugspeelbal en schoot de 0-1 binnen. Daarna konden binnen tien minuten ook Peter Cedena (2x) en Lennart Paauwe HDV doelman Adil Essaid verschalken: 0-4. In de 29e minuut tekende aanvoerder Joey Scholtes na een goede combinatie de 0-5 aan vanaf de zestienmeterlijn.

Een rode kaart voor Westlandia-speler Victor Kortekaas werd teruggedraaid op advies van de assistent-scheidsrechter van HDV: Herman Mansveld. Kortekaas mocht op het veld blijven staan met alleen een gele kaart. In de laatste tien minuten voor de rust krabbelde HDV nog enigszins overeind. Uit een snelle aanval scoorde Arjan van der Meer voor de 1-5. Vlak voor rust werd Van der Meer neergelegd. Vanaf elf meter schoot Oussama Chaabaoui de 2-5 binnen. In blessuretijd werd nog een treffer van Given Baven afgekeurd vanwege buitenspel.

Na de thee volgden de doelpunten elkaar nog sneller op. Aaron Bashir en Jari Lievaart voerden de score al snel op naar 2-7. Na een tegentreffer van Arjan van der Meer brachten Aaron Bashir, Peter Cedena, Jari Lievaart en Milo Wagner een 3-11 tussenstand op het bord. Na de 4-11 van Oussama Chaabaoui, had Peter Cedena het laatste woord waardoor een 4-12 eindstand op het scorebord kwam te staan.