O23 Divisie 1 en 2: FC Skillz klimt op ranglijst, geen treffers bij Forum Sport

In de 1e divisie speelden zowel Forum Sport als RKAVV gelijk. In de 2e divisie was FC Skillz de enige positieve uitschieter. XerxesDZB werd met 2-0 verslagen. HBS, Quick en HVV liepen tegen een nederlaag op.

1e divisie B

Op de Kasstelenring was RKAVV gastheer voor ASWH. De thuisploeg nam de leiding in het duel door een treffer van Dylan Verhage in de negentiende minuut. Pas halverwege de tweede helft kon de koploper uit Hendrik-Ido-Ambacht de 1-1 op het bord zetten. Jarno Vanderbos scoorde voor de gasten. Ook Forum Sport moest zich tevredenstellen met een gelijkspel. In het uitduel bij TOGB werd niet gescoord: 0-0.

2e divisie B

Het verschil tussen de nummer twee van de ranglijst HBS en Quick dat op een voorlaatste plaats staat, is maar drie punten na de elfde speeldag. HBS speelde een matige wedstrijd tegen Spijkenisse. In de eerste helft had de HBS de betere kansen en kwam op een 1-0 voorsprong door Luca van Leeuwen (foto) op aangeven van Kai van Heusden. Na de rust kwam de 2-0 op het bord na een doelpunt van Tyson Zarrinkelk. Tien minuten voor tijd kwamen de bezoekers terug tot 2-1 en pakten daarna nog de volle buit: 2-3.

FC Skillz deed goede zaken door een overwinning op XerxesDZB. Edmond Douglas-Bennet stelde na dik een half uur Fouad Boutachkourt in staat om te scoren: 1-0. Zeven minuten in de tweede helft waren de rollen omgedraaid en kon Douglas Bennet de 2-0 aantekenen. FC Skillz staat nu op een fraaie vierde plaats. Quick was niet opgewassen tegen koploper Katwijk. Het duel ging met 2-0 verloren. Een door blessures geteisterd HVV kon geen vuist maken tegen BVCB. De Haagse hekkensluiter ging op De Diepput met 0-5 ten onder.