Warming-up zaterdag 4F: Topaffiche is duel tussen MSV’71 en sv Houtwijk

In de vierde klasse F lijkt de strijd om het kampioenschap te gaan tussen sv Houtwijk en MSV’71. Het verschil tussen beide clubs is slechts drie punten in het voordeel van de oranjehemden.

Tekst: Hans Kulk

Afgelopen weekend verspeelde de ploeg van Richard Douw (foto) twee punten tegen Quintus door met 3-3 gelijk te spelen. MSV’71 won wél. Een zuinige 1-0 uitoverwinning bij GSC ESDO.

Het topaffiche in de vierde klasse F is het duel tussen MSV’71 en sv Houtwijk. In Maassluis kunnen de Houtwijkers een voorschot op de titel nemen als er wordt gewonnen. Wint MSV’71 daarentegen, dan ligt de strijd weer helemaal open en haken wellicht ook Quintus en Maasdijk weer aan. De stand is als volgt: sv Houtwijk 16-38, MSV’71 16-35, Maasdijk 16-30 en Quintus 15-29.

‘Makkie’

Maasdijk zal dan wel GDA moeten verslaan en dat wordt zeker geen gemakkelijke opgave. Quintus heeft een ‘makkie’, de ploeg uit Kwintsheul ontvangt nummer voorlaatst Toofan. Rode lantaarndrager Wanica Star kan lopend naar tegenstander VCS. Of ze met de punten in de tas ook weer ‘huiswaarts’ keren is nog maar de vraag. PGS/Vogel hoopt de 7-0 nederlaag tegen GDA weg te spoelen door te winnen van BMT. ODB ontvangt GSC ESDO aan de Albardastraat terwijl sv Erasmus HMSH op bezoek krijgt.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder