Warming zaterdag 3B: Ariston’80 vecht voor lijfsbehoud tegen DSVP

Voor de koploper Sportclub Monster staat een lastig uitduel op het programma. Duindorp sv maakte het eerder FC Skillz lastig en zal haar huid ook duur verkopen tegen de Westlanders. Voor Ariston’80 is het belangrijk om tegen DSVP de punten in eigen huis te houden.

Tekst: Roland van der Linden

Onderaan de ranglijst lijkt voor DUNO handhaving een lastige zaak te worden. De Haagse ploeg moet in Zoetermeer op bezoek bij DWO, dat aan een sterke reeks bezig is. Een nederlaag zou de kans op handhaving aanzienlijk verkleinen. Ook voor Quick Steps zal het niet eenvoudig worden om punten te pakken. Na de 7-1 nederlaag tegen DSVP op dinsdagavond wacht nu het sterke Verburch.

Moed

Ariston’80 wil dolgraag nog een paar plaatsen klimmen. De ruime zege op Duindrop sv moet de formatie van trainer Martin de Graaf (foto) goede moed hebben gegeven om het nu in Delft op te nemen tegen DSVP. sv Loosduinen zal ook haar kansen ruiken om punten te pakken tegen KMD.

Lastig

Voor Duindorp sv is het duel tegen Sportclub Monster belangrijk om uit de onderste regionen te komen. De mannen van Remco Torken zullen er alles aan doen om het de Westlanders lastig te maken. Sportclub Monster kan zich weinig misstappen veroorloven in de titelstrijd met FC Skillz, dat een thuisduel tegen Lyra speelt. Geen gemakkelijke opgave voor de Haagse nieuwkomer die het de laatste weken niet altijd even gemakkelijk heeft.

Het duel tussen vv Schipluiden en vv Naaldwijk belooft spannend te worden. Beide teams ontlopen elkaar maar weinig op de ranglijst.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder