Warming up zaterdag 3A/3C: Blauw-Zwart op jacht naar punten

Blauw-Zwart is inmiddels naar een elfde plaats afgezakt in 3A en is dringend op zoek naar een overwinning. Dit zou ten koste van FC Oegstgeest moeten gaan. MVV’27 mag op bezoek bij GHVV’13 in 3C, terwijl VDL gastheer is voor DVO’32.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse A

Donkere wolken hangen boven Blauw-Zwart. De club uit Wassenaar van vertrekkend trainer Jos van der Helm, sprokkelt de laatste weken te weinig punten bijeen en staat nu elfde. Het uitduel tegen middenmoter FC Oegstgeest zou een zege moeten opleveren om niet verder in de verdrukking te raken. Achtervolger sv Goude speelt tegen hekkensluiter FC VVC en zou wel eens qua punten op gelijke hoogte kunnen komen.

3e klasse C

MVV’27 heeft weinig meer te verliezen of te winnen in deze competitie. De Maaslanders kunnen dan ook ontspannen op bezoek gaan bij GHVV’13 en proberen de achtste overwinning van het seizoen binnen te slepen.

Voor VDL is handhaving nog niet helemaal zeker. Met vijf punten voorsprong op OVV en Botlek lijkt er niet veel mis meer te kunnen gaan. Zeker niet omdat de twee concurrenten tegen elkaar spelen. VDL kan zichzelf een groot plezier doen door het thuisduel tegen DVO’32 winnend af te sluiten.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder