Zaalvoetbaloverzicht: Tutor onderuit in Berkel, Multicult stelt teleur

De zaalcompetities naderen het einde. Zowel bij de mannen- als bij de vrouweneredivisie is de competitie al afgelopen, maar Topklasse B en Hoofdklasse C (mannen) gaan nog door tot vrijdag 10 juni. Na die datum wordt er geen zaalvoetbal meer gespeeld.

Tekst: Alex Pronk

De komende weken worden wedstrijden gespeeld, die eerder dit kalenderjaar uitgesteld werden vanwege COVID-19-gevallen bij de verenigingen. Het kan zijn dat er teams tweemaal in actie moeten komen in één week.

Topklasse B

GSV Watergras – FC Westland

Eerder in de week speelde FC Westland in sporthal Mammoet in Gouda) tegen GSV Watergras. Scheidsrechter Pedrag Obradovic zag de Westlanders winnen met 3–7 tegen – op dat moment – de koploper. FC Westland was eerder dit seizoen ook al te sterk in Jan van der Valk sporthal en won toen met 12-4. Klik HIER voor een verslag van dit duel dat eerder op deze website werd geplaatst.

zvv Den Haag 2 – FC Westland

In Sportcampus Zuiderpark won de ploeg van coach James Dhanai (FC Westland) van het reserveteam van zvv Den Haag met 3–6.

ASW – zvv Den Haag 2

In sporthal Dreef in Waddinxveen eindigde het duel ASW – zvv Den Haag 2 in een 6–6 gelijkspel. Vijf minuten voor tijd stond zvv Den Haag 2 nog met 4–6 voor. Namens zvv Den Haag 2 scoorden Mo El Osrouti (4x), Brahim Saidi en aanvoerder Luthmarnick Maria.

Multicult – Zuid West DH

Multicult laat het de afgelopen weken liggen. Na een goede start in de competitie zakt de ploeg de laatste weken behoorlijk en staat na de nederlaag (met 2-8) tegen plaatsgenoot Zuid West DH op de achtste plaats. Namens Multicult scoorde Soufyan Achahbar tweemaal en namens Zuid West DH wisten Mounir Madrouni (5x), Zakaria Azarkan (2x) en Redouan Azougagh raak te schieten.

Hoofdklasse C

Berkel – Tutor

De Delftse studenten van Tutor, wisten vooraf dat het moeilijk zou worden in de Vermeulen Sporthal in Berkel en Roderijs. De ploeg van coach Nuno Perreira wist niet tot scoren te komen en verloor met 3-0.

FC Westland 2 – GZV Watergras 2

In de Naaldwijkse Sporthal De Pijl zag scheidsrechter Marcel Wandel het reserveteam van coach James Dhanai met 4–1 winnen van de tweede formatie van GZV Watergras. Namens FC Westland 2 waren Soufiane Aarabe (2x), Hakim Habibi en Othman el Hammouchi trefzeker en bij de bezoekers redde Marten Evengroen de eer.

Deze week beginnen zowel FC Westland 1 (Topklasse B) als FC Westland 2 (Hoofdklasse C) als koploper in hun klasse.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder