Zaalvoetbal: HBSS slaat slag met binnenhalen topcoach Gerald Baars

HBSS uit Schiedam laat geen twijfel bestaan over het feit, dat de club vorig jaar een meerjarenplan inzette met als doel, dat de Harga-club binnen vijf jaar naar de eredivisie in de zaal moet brengen.

Dit seizoen heeft de club goed gepresteerd maar moest het de directe promotieplaatsen laten aan FC Westland en ZVV Watergras. Een verdienstelijke ‘runner-up’ derde plek op de eindranglijst geeft nu slechts een minieme kans op een plek in één van de drie nieuw te vormen eerste divisies en dus zal de club het komend seizoen definitief een gooi doen naar een treetje hoger in de landelijke zaalvoetbalpiramide.

Omhoog

Om niets aan het toeval over te laten is de club overeengekomen dat gelouterd zaalvoetbalcoach, oud-profspeler bij VC Vlissingen en aimabel coach Gerald Baars de groep zal leiden. Tezamen met de huidige staf, die dit jaar de eerste basis gelegd heeft, zal Baars – momenteel ook coach van eredivisionist zvv Den Haag – de club omhoog gaan leiden.

Versterken

Net voor het sluiten van de termijn, die bepalend is voor het formeren van de selectie, zal Baars nog zijn tips geven voor het versterken van de groep waar hij mee gaat werken en dus hebben zowel bestuur, de technische commissie en de staf van de oranjehemden er het volste vertrouwen in dat hiermede een succesvolle samenwerking ontstaat.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder