Oud-ADO-er Peet Bijen bij FC Emmen nog niet klaar voor nieuwe seizoen

Peet Beijen (foto) kwam in de zomer van 2020 van FC Twente over naar ADO Den Haag. Al vroeg in het seizoen raakte de centrale verdediger geblesseerd en kwam ook verder niet meer echt in actie voor ADO Den Haag. Vorig jaar zomer stapte hij over naar FC Emmen.

Ook bij FC Emmen werd het het afgelopen seizoen geen succes. Bijen had vrijwel het hele seizoen nodig om te herstellen van diezelfde blessure. In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen maakte hij zijn rentree.

Fit

Maar voorlopig komt Bijen voorlopig niet meer in actie voor FC Emmen. Hij stopt met de groepstraining en wil eerst volledig fit worden. In de onlangs begonnen voorbereiding kwam hij in oefenduels nog wel in actie (tegen zowel DZOH als vv Drenthina), maar voelt zich niet echt fit en gaat nu individueel verder in de voorbereiding.

Gevoel

Op de site van FC Emmen club zegt Bijen: ,,Ik heb een ontzettend goed gevoel bij FC Emmen. Ze gaven me het vertrouwen, ook al was ik geblesseerd. Ik wil me dolgraag bij deze club laten zien, maar eerst wil ik fysiek weer helemaal in orde zijn. Daar ga ik alles aan doen bij mijn fysiotherapeut. Mijn intentie is om topfit weer bij FC Emmen aan te sluiten, maar je weet niet wat er in de tussentijd gaat gebeuren.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder