Haaglanden Voetbal vandaag te gast bij Radio West Sport

Zaterdagmiddag is er weer een nieuwe aflevering van Radio West Sport op de radio van 14.00 tot 17.00 uur. Ditmaal in het programma ook aandacht voor Haaglanden Voetbal.

Willem van Zuilen trekt weer langs de velden in Zuid-Holland. ,,We gaan aan de slag voor Radio West Sport. Geen amateurvoetbal maar we gaan er wel over praten. Dat doen we vandaag binnen en buiten de regio. Ik ga langs bij Peter Freke (ex-Rijnsburgse Boys) tegenwoordig trainer bij FC Aalsmeer en Ton Beije van Haaglanden Voetbal”, schrijft Van Zuilen op zijn website.

Tussen pakweg 14.00 en 15.00 uur is Ton Beije, hoofdredacteur van Haaglanden Voetbal te gast. Natuurlijk om te praten over het toernooi dat Haaglanden Voetbal samen met de KNVB (het Regio-toernooi) hoopt te kunnen houden in de maanden mei en juni, maar ook over Haaglanden Voetbal.

Elke voetballer, elke club snakt weer naar het spelen van een wedstrijd. Zo’n toernooi, met veel derby’s en tegen clubs van gelijkwaardig niveau, zou toch nog een beetje goed afscheid van weer een verloren seizoen kunnen brengen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder