Daan Blij en Omar El Baad blijven Excelsior Maassluis trouw

Publiekslieveling Daan Blij (foto) is volgend seizoen weer bij Excelsior Maassluis te bewonderen. Ook Omar El Baad speelt het nieuwe seizoen in het shirt van Excelsior Maassluis.

Linkspoot Daan de Blij heeft aangegeven zijn contract met een seizoen te zullen verlengen op Sportpark Dijkpolder en zal zodoende na de zomerstop beginnen aan zijn zevende seizoen bij de Tricolores.

De 27-jarige Rotterdammer, die in de zomer van 2015 overkwam van Excelsior Rotterdam, heeft inmiddels al ruim honderd officiële wedstrijden voor Excelsior Maassluis gespeeld. Tijdens deze duels was hij 34 keer trefzeker en had hij 13 assists in huis. Het hoogtepunt tot nu toe voor de technicus is ongetwijfeld het seizoen 2018-2019, waarin hij met achttien treffers clubtopscorer werd en tevens bekroond werd tot ‘Speler van het Jaar’.

Razendsnel

Omar El Baad is ook volgend seizoen te bewonderen bij de Tricolores. Hij paste zich vorig seizoen razendsnel aan in het team van hoofdtrainer Dogan Corneille en liet bovendien een uitstekende indruk achter. De inwoner van Zoetermeer kwam vorig seizoen kort na de winterstop over van het Zweedse Umeå FC en speelde daarvoor in onder meer in de jeugdopleiding van Feyenoord en het eerste elftal van SC Cambuur.

Doordat de Tweede Divisie zowel vorig seizoen als dit seizoen niet werd uitgespeeld vanwege het coronavirus, kwam El Baad tot op heden ‘slechts’ elf wedstrijden voor Excelsior Maassluis in actie.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder