DSO legt ook tweede groep spelers vast

Nu het sporten vanwege het coronavirus gedwongen stilligt, is er toch positief voetbalnieuws van DSO. Ook in deze voetballoze periode maakt de technische staf van de Zoetermeerse club overuren. De TC is verheugd te kunnen meedelen, dat wederom een grote groep spelers haar ja-woord heeft gegeven om ook het seizoen 2022-2023 het DSO-shirt te dragen.

In de gesprekken, die de technische staf voerde met de spelers, waren er vooral veel complimenten over en weer. De spelers voelen zich gewaardeerd en voelen zich erkend. De volgende spelers hebben aangegeven hun verblijf bij DSO te continueren: Nicky Kos, Jelle Boeije, Floris Boeije, Sahr Kabuta, Reza Rahimi, Diosmel Heijgen, Timo Reinhardt en Junior Basilio.

Kruisband

Brandon Tichem (foto) scheurde zijn kruisband in de aanloop naar het huidige seizoen. Een enorm gemis voor DSO, omdat hij tot de sterkhouders van het vorig seizoen behoorde. Hij is geopereerd en werkt heel hard aan zijn herstel. Brandon Tichem hoopt eind maart aanstaande zijn rentree te maken in het vlaggenschip van DSO en heeft tevens aangegeven graag deel uit te maken van de selectie in het seizoen 2022-2023.

Koster

Met Jurdany Koster zijn de gesprekken gaande en heeft iedereen een positief gevoel over een goede afloop. Koster meldde zich twee maanden geleden op DSO, na een aantal jaren niet te hebben gevoetbald en knokte zich in korte tijd in de basis. Er is nog een lange weg te gaan voor hem om op zijn niveau te komen, maar zowel de technische staf als Jurdany Koster zelf hebben er vertrouwen in.

Vorm

Inmiddels krijgt de selectie van DSO langzamerhand vorm. Eerder werd al bekend gemaakt dat Sven Wolsheimer, Jeffrey Aarts, Wesley Vaes, Jurian Koevoets, Delano de Rooij, Daley Windhorst, Jered Badal, Tim Lamboo en Jay Weber de club trouw blijven in het seizoen 2022-2023.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder