Sportiff nieuwe kledingsponsor Haaglanden Voetbal

|||

‘Sportkleding voor iedereen’. Daar gaat het om bij Sportiff, de nieuwe kledingsponsor van Haaglanden Voetbal. Binnenkort tekenen wij officieel de overeenkomst met CEO Patrick Vierhout. Sportiff treedt daarmee ook toe tot de sponsorgroep van Haaglanden Voetbal.

,,Wij vinden dat iedereen unieke sportkleding van goede kwaliteit verdient. In onze formule krijg je persoonlijke begeleiding bij het realiseren en verkopen van een eigen collectie in slechts zes stappen”, aldus Patrick Vierhout.

Vierhout, jarenlang ondernemer, is de oprichter van Sportiff dat als doelstelling heeft dat iedereen met de juiste kleding kan sporten. Binnenkort op deze site een interview met Patrick Vierhout, die uiteraard hoopt, dat binnen enkele seizoenen veel clubs uit de regio ook kiezen voor de topsportkleding van Sportiff.

 

Ton Beije, hoofdredacteur Haaglanden Voetbal: ,,Wij zijn bijzonder blij, dat wij via onze manager sponsorzaken Peter Looijesteijn in contact zijn gekomen met Patrick Vierhout. Al tijdens ons eerste gesprek hadden beide partijen een goed gevoel over deze samenwerking.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder