Theo Verbeek ook volgend seizoen trainer zaterdagtak Westlandia

Tijdens een gesprek, eind december vorig jaar, spraken namens de TC van Westlandia John Vollebregt en Marko van der Knaap met trainer Theo Verbeek (foto) de intentie uit om ook het volgende seizoen 2022-2023 met elkaar door te gaan.

Dit betekent, dat Theo Verbeek ook in het volgende seizoen voor de groep staat als trainer van de zaterdagtrots van Westlandia. In het huidige seizoen werkt Verbeek samen met Rob Klop. Die samenwerking verloopt prima, zij vullen elkaar goed aan. Rob Klop blijft dan ook in het komende seizoen als assistent-trainer actief bij de zaterdagploeg van Westlandia.

Leuk

,,Dit seizoen hadden we een veel bredere selectie. Er kwamen jongens uit de O21 en uit de jeugd. Dat waren versterkingen”, laat Verbeek weten op de clubsite. ,,Eén van de dingen die het leuk maakte voor mij als trainer, was dat die jongere spelers het waarmaakten, hun kans pakten en aan de weg timmerden.”

Stappen

In het eerste gedeelte van de competitie, de eerste acht wedstrijden, heeft Westlandia het in de zaterdag tweede klasse C goed gedaan en was de sfeer prima. ,,We hebben mooie stappen gemaakt als selectie”, aldus Verbeek, ,,er zit misschien nog wel een periodetitel in. En dan is een kampioenschap ook wel mogelijk.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder