Sir Winston Cup: HMSH klopt verrassend Vitesse Delft

Competitiegenoten HMSH en Vitesse Delft namen het tegen elkaar op aan de Vrederustlaan  in Den Haag. De formatie van trainer Melik Kara (foto) ging er met de winst vandoor en plaatste zich bij de laatste zestien van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup.

Tekst: Roland van der Linden

Vitesse Delft mag proberen via de verliezersronde zich terug te vechten in het toernooi. De Delftenaren staan op een vierde plaats in de tweede klasse E. HMSH neemt in dezelfde poule de dertiende en voorlaatste positie in.

In dit duel om de Sir Winston Cup ging de laagvlieger er met de winst vandoor. Het duel eindigde in een 4-1 overwinning voor HMSH. Hamza al Masousi nam drie treffers voor zijn rekening en ook Okan Yilmaz pikte zijn doelpuntje mee. Arbiter Krishna Badal deelde ook acht gele kaarten uit. Hij slingerde Firat Koc en Ufuk Bayraktar van HMSH op de bon en ook Vitesse Delft-spelers Lars Fransen, Patrick dos Reis Tavares, Levie Schut, Hamza El Kaddouri en Marco Bergen Henegouwen kregen een gele prent voorgehouden. Ook hoofdtrainer Ronald Hes ontliep een gele kaart niet.

Lees verder
Net binnen