Vrouwen Excelsior ook volgend seizoen verder met trainer Richard Mank

Richard Mank (foto) is ook de komende twee seizoenen hoofdtrainer van het vrouwenteam van Excelsior Rotterdam, dat – net als ADO Den Haag Vrouwen – uitkomt in de Eredivisie. De 41-jarige Mank is momenteel bezig aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer van Excelsior Rotterdam Vrouwen.

,,Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Excelsior Rotterdam’’, laat Richard Mank weten op de clubsite. ,,Het is een mooie familie waar ik me thuis voel en waar ik graag nog langer wil blijven werken. Met het vrouwenvoetbal zijn we bovendien een mooi traject ingegaan. Naast het eerste elftal hebben we nu een beloftenteam en een complete opleiding ingericht en daar wil ik graag mijn steentje aan blijven bijdragen. Onze ambitie is om uit te groeien tot een structurele middenmoter in de Vrouwen Eredivisie.’’

Ontwikkelen

Niels Redert, oud-speler Excelsior Maassluis en nu manager vrouwenvoetbal bij Excelsior Rotterdam, is content dat Mank ook de komende twee seizoenen bij de club werkzaam is: ,,Hij heeft laten zien onze speelsters beter te maken en te ontwikkelen. Wij willen gezamenlijk met Richard de volgende voorwaartse stappen zetten richting het worden van een stabiele middenmoter in de Vrouwen Eredivisie.’’ Richard Mank tekende overigens ook voor een jaar bij als hoofdtrainer van Sportclub Excelsior.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder